Вакуумиране и запечатване с едно докосване с помощта на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z:
- Откопчайте горният капак на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z
и го вдигнете нагоре. Поставете храната в плик за вакуумиране, след което го изправете с отворен край нагоре. - Поставете отворения край на торбата във вакуумната камера под отвора за въздух. Храната в плика не трябва да достига позицията на горния капак на машината за вакуумиране.
- Покрийте горния капак и натиснете надолу двете страни на горния капак, след което закопчайте горния капак.
- Натиснете бутона “Vacuum & Seal”, когато зелената светлина мига, машината влиза в състояние на вакуум.
- Когато въздухът се изпомпва напълно, машината влиза в състояние на автоматично запечатване. По това време зелената светлина изгасва и свети червената.
- Повдигнете изпускателния клапан – “releasing valve”, за да освободите вакуумното налягане. Когато зелената светлина светне отново, пакетът е запечатан.
- Премахнете ключалката на левия и десния горен капак, отворете горния капак и извадете плик.
Запечатване без вакуум с помощта на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z:
- Откопчайте горният капак и го вдигнете нагоре. Поставете храната в плик за вакуумиране, след което го изправете с отворен край нагоре.
- Поставете отворения край на торбата във вакуумната камера под отвора за въздух с гладък край нагоре. Храната в плика не трябва да достига позицията на горния капак на машината за вакуумиране.
- Покрийте горния капак и натиснете надолу двете страни на горния капак, след което закопчайте горния капак.
- Натиснете “Seal Only” за 3 секунди, зелената светлина ще се превърне в червена.
- Натиснете леко в позицията PUSH “, за да получите по-добър ефект на запечатване.
- Когато червената светлина отново светне в зелено, запечатването е завършено.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Не вакуумирайте хранителни продукти с остри върхове като рибени кости. Твърди черупки, остри ръбове могат да разкъсат торбата. Внимание: Строго забранете работа на уреда на празно!
ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА:
- Винаги изключвайте уреда от контакта, преди да почистите уреда.
- Не го потапяйте във вода или друга течност.
- Не използвайте абразивни почистващи препарати за почистване на устройството, тъй като те ще надраскат повърхността.
- Избършете външната част на устройството с влажна кърпа или гъба и мек почистващ препарат.
- За да почистите вътрешността на уреда, избършете храната или течността с хартиена кърпа.
- Изсушете добре, преди да го използвате отново.
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА!
За да постигнете по-добър ефект на вакуумно запечатване, моля, не поставяйте твърде много храна във вакуумния плик (не повече от 3/4 от максималния обем).
Моля, уверете се, че краят на плика е поставен във вакуумната камера (между горно и долно уплътнение).
Моля, използвайте специално проектирани вакуумни торбички за храна.
При вакуумно запечатване, моля, поставете гладката страна на вакуумните торби с лицето нагоре.
Когато запечатвате само, можете да получите по-добър ефект на запечатване, като леко натиснете горния център на машината за вакуумно запечатване.
При захранване, моля, загрейте за 30 секунди и след това използвайте уреда.
След вакуумно запечатване или операция само запечатване, оставете машината за вакуумно опаковане да почине за 1-2 минути, преди да извършите следващата операция.
Забележка: Ако операцията по запечатване се извършва твърде често за кратко време, вакуумният плик може да се разтопи поради по-високата температура. Не препълвайте торбичките, оставете достатъчно място в отворения край на торбичката, така че торбичката да може да се постави по-лесно във вакуумната камера. Не мокрете отворения край на торбата. Мокрите торби може да са трудни за стопяване и плътно запечатване. Вдигнете и изправете отворения край на торбата, преди да я запечатате. Уверете се, че нищо не е останало в отворената част на торбата, не трябва да се появяват гънки върху отворения край, защото чужди предмети или нагънати торбички причиняват трудности при плътното затваряне.
Отзиви
Все още няма ревюта