Ако желаете доставката на продукта да бъде извършена до офис на “ЕКОНТ”, моля при набиране на заявката в графа “Адрес” – посочете най-удобния за Вас офис.

Доставка е за сметка на клиента и се калкулира с 10 % ОТСТЪПКА от стандартните тарифи.

PazaruvamТУК.bg осигурява БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 500 лв.

доставка с Еконт

Летяща светеща топка с LED диоди

(1 клиентски отзив)

14,90 лв.

Тегло 0,10 кг
Размери 0,140 × 0,125 см

Летяща светеща топка с LED диоди

Вземете летящата топката в едната си ръка, а с другата я включете през малкия бутон, тя ще светне и перките ще започнат да се въртят много бързо.

Пуснете светеща топка и тя ще излети. Когато започнете да падате, поставете ръката си на разстояние 20 – 30 сантиметра отдолу под нея. В този момент топката ще започне да се издига.

Малко след това отново започва да се спуска.

По този начин полетът на WHIRLY BALL се контролира много лесно с едно движение на ръката.

Играчката за летене  развива бързина на реакцията, сръчността и вниманието, както и координацията на движението на вашето дете.

Зарежда се лесно и бързо (около 30 минути) чрез кабел, който се съдържа в комплекта и лети след пълно зареждане 10 минути.

Комплектът съдържа:

  • Летяща топка с LED диоди – 1 брой
  • USB кабел за зареждане с дължина 30 см – 1 брой

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик.

14 + 14 =

Описание и спецификации

Летяща светеща топка с перки, вградена батерия и сензор за управление

Летящата топка е много вълнуваща и иновативна играчка за всички възрасти, която ще даде море от впечатления и истинско удоволствие не само на детето. Това е играчка с вградени сензори, с които топката лети вертикално във въздуха, издига се над ръката и започва бавно да пада. Батерията се зарежда от мрежата с кабел включен в комплекта.

Летящата топка има малки перки като на хеликоптер. Вътре в топката има многоцветни диоди, когато я включите през малкият бутон, те светват и перките започват да се въртят много бързо. Също така вътре в нея са вградени сензори за чувствителност, когато пуснете топката тя излита.

Летящата светеща топка предлага вълнуващо преживяване за всички възрасти. Тази играчка разполага със сензори, които позволяват на топката да лети вертикално във въздуха, да се издига над ръката и след това постепенно да пада.

Отзиви

1 review for Летяща светеща топка с LED диоди

  1. Avatar of мари

    мари

    супер играчка,яко е

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
  • Нямате продукти в количката