Разпродажба!
Ако желаете доставката на продукта да бъде извършена до офис на “ЕКОНТ”, моля при набиране на заявката в графа “Адрес” – посочете най-удобния за Вас офис.

Доставка е за сметка на клиента и се калкулира с 10 % ОТСТЪПКА от стандартните тарифи.

PazaruvamТУК.bg осигурява БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 500 лв.

доставка с Еконт

Машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z

19,99 лв.

Тегло 0,600 кг
Размери 37 × 7 × 5,2 см
Цвят

черен

Машина за вакуумиране с подарък 5 броя пликчета

Тази машина за вакуумиране е модерно устройство за тези, които се грижат за здравословното и качествено високо хранене. Вакуумните опаковки ще запазят всички полезни свойства на продуктите, дори ако са замразени за дълго време. Домашен вакуумен уред ще ви помогне да запазите свежата храна. Много компактен и безшумен, той със сигурност ще намери правилното приложение във вашата кухня и не изисква много място.
Устройството е лесно и удобно за използване, повечето от операциите се извършват автоматично.

Основни характеристики:

  • Цветът на продукта – черен
  • Предназначение – опаковане, вакуумиране
  • Мощност – 90 W
  • Контрол – механичен
  • Материал на корпуса – пластмаса
  • Ширина – 37 см
  • Височина – 5,2 см
  • Дълбочина – 7 см
  • Тегло – 0,5 кг

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик.

2 + 3 =

Описание и спецификации

Вакуумиране и запечатване с едно докосване с помощта на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z:

  • Откопчайте горния капак на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z и го вдигнете нагоре.
  • Сложете храната в плик за вакуумиране, след което го изправете с отворен край нагоре.
    Храната в плика не трябва да достигне до позицията на горния капак на машината за вакуумиране.
  • Открийте горния капак и натиснете долу двете страни на горния капак, след което затворете горния капак.
  • Натиснете бутона “Vacuum”, когато зелената светлина мига, машината влиза в състояние на вакуум. Когато въздухът се изпомпва напълно, машината влиза в състояние на автоматично запечатване. По това време зелената светлина изгасва и свети червената.
  • Повдигнете изпускателния клапан – “releasing valve”, за да освободите вакуумното налягане. Когато зелената светлина светне отново, пакетът е запечатан.

Премахнете ключалката на левия и десния горен капак, отворите горния капак и извадете плик.

Запечатване без вакуум с помощта на машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z:

  • Откопчайте горния капак и го вдигнете нагоре. Сложете храната в плик за вакуумиране, след което го изправете с отворен край нагоре.
  • Открийте горния капак и натиснете долу двете страни на горния капак, след което затворете горния капак.
  • Натиснете “Seal Only” за 3 секунди, зелената светлина ще се изключи в червено.
  • Изберете в позицията PUSH “, за да получите по-добър ефект при отпечатване. Когато червената светлина се връща светло в зелено, запечатването е завършено.

ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА:

  • Винаги изключвайте уреда от контакта, преди да почистите уреда.
  • Не го потапяйте във вода или друга течност.
  • Не използвайте абразивни почистващи препарати за почистване на оборудването, тъй като те ще надраскат повърхността.
  • Избършете външната част на устройството с влажна кърпа или гъба и ме почистващ препарат.
  • За да почистите съдържанието на уреда, избършете храната или течността с хартиена кърпа.
  • Изсушете добре, преди да го използвате отново.

ЗАБЕЛЕЖКА:

  • Не вакуумирайте хранителни продукти с остри върхове като рибени кости. Твърди черупки, остри ръбове могат да разкъсат торбата.
  • Внимание: Строго забранете работа на уреда на празно!
  • За да постигнете по-добър ефект при вакуумно отпечатване, моля, не поставяйте твърде много храна във вакуумния плик (не повече от 3/4 от максималния обем).
  • Моля, уверете се, че краят на плика е добавен във вакуумната камера (между горно и долно уплътнение).
  • Моля, използвайте специално проектирани вакуумни торбички за храна.
  • При вакуумно запечатване, моля, поставете гладката страна на вакуумните торби с лицето нагоре.
  • Когато запечатате само, можете да получите по-добър ефект върху запечатването, като леко натискане на горния център на машината за вакуумно запечатване.
  • При захранване, моля, загрейте за 30 секунди и след това използвайте уредба.
  • След вакуумно запечатване или операция само запечатване, оставете машината за вакуумно опаковане да почине за 1-2 минути, преди да извършите всяка операция.
  • Ако операцията по запечатване се извършва твърде често за кратко време, вакуумният плик може да се разтопи поради по-високата температура. Не препълвайте торбичките, оставете достатъчно място в отворения край на торбичката, така че торбичката може да се постави по-лесно във вакуумната камера. Не мокрете отворения край на торбата. Мокрите торби могат да се борят за стопяване и плътно запечатване. Вдигнете и изправете отворения край на торбата, преди да я запечатате. Уверете се, че нищо не е останало в отворената част на торбата, не трябва да се появяват гънки върху отворения край, защото чужди предмети или нагънати торбички причиняват трудности при плътното затваряне.

Отзиви

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Машина за вакуумиране Vacuum Sealer Z”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Количка
  • Нямате продукти в количката